sâmbătă, 22 mai 2010

Cum ma simt? Pai uite asa!


Desi se intampla rar, atunci cand gasesc un carusel, nu-mi mai vine sa ma dau jos din el. ma tin strans de gatul calutului si urmarim amandoi cum se invarte lumea in jurul nostru. ce? e invers? imi place mirosul de carusel, miroase familiar...nu ca la unchi-meu in masina, daar close! si mi-e greu sa nu ametesc intr-un mod placut si sa nu-mi spun ca lumea e mai frumoasa atunci cand te simti prezent si intr-o a doua persoana, nu numai in a ta insati!




marți, 18 mai 2010

vineri, 7 mai 2010

Machiajul sau Fatza 9



Machiajul acopera defecte care trebuie acoperite si descopera trasaturi care trebuie descoperite.

"Si-mi pun machiajul, Imi pun fatza 9 Sa va par mai frumoasa voua."

miercuri, 5 mai 2010

Pierde-vara,coate-goale si papa-lapte *Summer-looser, empty-elbows and milk-eater*


eu nu inteleg de unde vine expresia cu pierdevara, pentru ca eu stiu ca vara nu iti arde sa faci chestii ... gen sa te angajezi undeva sau sa ii speli covoarele veciunului pentru bani de guma. nu tata...iti arde sa freci efectiv buha , adica mai repede ai spune ca ai pierde vara muncind, decat sa spui "mama, ce prost sunt, ce m-am relaxat vara asta asa aiurea!"
si coate-goale suna dubios, dar ce e cel mai amuzant e ca nu am auzit niciodata expresia asta asociata cu o femeie. deci numai barbatii pot fi coate-goale, dat fiind faptul ca femeile au si ele rezeravat termenul de "putori". eu cand ma gandesc la "putoare" nu pot decat sa-mi inchipui o femeie blonda, cu parul slinos, slaba, fumatoare, iubitoare de canapele si de telenovele, spargatoare de seminte inraita care afirma ca ei ii place sa fie regina...regina la ea in sufragerie, stapana peste acvariu si telecomanda.nu stiu, asa vad treaba.
ce sa mai zic de papa-lapte? adica sugarii sunt niste fraieri sau cum? toti am fost fraieri cand eram mici, pentru ca obisnuiam sa credem ca tot ce spun ai nostri e adevarat. de exemplu ... eu am crezut ca sunt invizibila, cand mi-a zis mama intr-o zi ca nu ma mai vede pentru ca imi sugeam degetul in continuu. asta era metoda ei de a ma determina sa ma opresc. deci eu, dragii mei, mi-am supt degetul pana am disparut, asadar as prefera sa cred ca aveam super-puteri, decat sa cred ca am fost o papa-lapte gen. lasati asa!


Tactici


mi-am pus coceni in par pe post de bigudiuri
sa nu mai observi ca e ars si ca imi sta in pliuri...
si mi-am turnat otrava-n ochi sa-i fac sa fie verzi,
ca-atunci cand vei vrea sa ma certi sa taci si sa te pierzi.