marți, 1 iunie 2010

Fabrica de umbrele


ideea cu fabrica de umbrele mi-a venit astazi, cand stateam evident sub umbrela si ma uitam in sus la zabrelele alea si ma gandeam ca daca n-ar fi fost o umbrela buna, acum m-ar fi plouat direct in ochi! :))) poate nici nu exista o fabrica de umbrele ... poate ca-s unii care le fac in casa. nu vreau sa ma uit pe google, pentru ca mi se pare amuzant numai faptul ca imi fac de nebuna teoria originii umbrelei. si inca ceva! cred ca oamenii superstitiosi nu pot lucra intr-o asa-zisa fabrica de umbrele, pentru ca trebuie sa le deschida in incapere ca sa le testeze. nu?

4 comentarii:

 1. Si eu am fost victima acestei superstitii:)

  RăspundețiȘtergere
 2. O singura obiectie: sus pe prima pagina, sub "Eva are mere!...Ana are pere!", nu crezi ca ar trebui scris"Ala bala portocala"?, sau macar "Alabama portocala"?

  Foarte placut blogul, felicitari!

  Mihai

  RăspundețiȘtergere
 3. mersi! nu cred ca ar trebui sa scriu alabala sau alabama portocala, pentru ca se pierde intelesul!vreau s-o pun in evidenta pe Eva, pentru ca in realitate ea are mere, primele mere ale Lumii, iar Ana a aparut mult dupa...:))

  Roxana (Silvia e mama...si scriu de pe contul ei)

  RăspundețiȘtergere
 4. foarte interesant ceea ce scrii tu. trebuie să-ţi spun ca am ajuns pe blogul tău căutând , mai întâi să văd dacă există în România o fabrică de umbrele. nu-ţi voi spune răspunsul, trebuie să-l aflii singură .

  RăspundețiȘtergere