duminică, 16 ianuarie 2011

De ce plang femeile?De ce (nu) iubim femeile?




Hm...s-ar putea sa credeti ca am raspunsul in buzunar, dar nu obisnuiesc sa am buzunare la rochii, deci nu. Femei din intreaga lume, daca in momentul asta bazaiti in timp ce-mi cititi articolul sau ce naiba o fi asta, eu va sugerez sa va opriti putin, sa va frecati la ochi si sa va dati o tigaie in rinichi. Pagubele vor fi minime, va asigur! Bineinteles ca plangeti din cauza unui animal care doarme tolanit langa voi in pat. Nu va viseaza pe voi, nu va autoflagelati aiurea! Astia viseaza la ce fac ziua (deci nu la voi)! Plansul la noi e o chestie care se naste din ochi si care moare pe acolo pe unde am scos capul prima data cand am dat tot de un animal imbracat intr-un halat alb. Asadar, atunci cand va vine sa "udati florile", ganditi-va ca fiecare lacrima va taie obrazul, exact cum face o lama. Si pentru ca tot vorbeam despre animale (lama), haideti sa ne intoarcem la cauza principala a dramei noastre cretine- BARBATUL. Cred ca mi-ar trebui 1001 de galeti ca sa previn o inundatie in casa asta! Pentru ei plansul nostru e ca basina de caine, adica dau vina pe noi si trec cu vederea peste miros. Sper ca v-ati oprit, fetelor... si daca ati facut asta, priviti in spate sa vedeti daca nu cumva s-o fi trezit el si daca nu va pandeste sa va dea in freza cu aceeasi tigaie cu care tocmai v-ati plesnit peste rinichi!!!

Ei bine, la a doua intrebare e foarte simplu de raspuns...Pai de aia "incetati din a mai iubi femeile"...pentru ca femeile plang atunci cand nu mai suporta. Le plesneste o vena la cap care le declanseaza o relaxare subita a ochilui caaaaareee duce la "an imminent flood". Nu-mi pasa daca am scris corect! Nu va grabiti sa ma corectati, nu mai e nimic corect pe lumea asta!
Oricum ati privi asta, fie din perspectiva feminista, fie din unghiul "omenesc", eu ma chinui sa inchid ochii si nu pot! Am uitat sa mentionez cat imi e de greu. Nu sunt suparata pe barbati si nu sunt suparata nici pe femei, dar hadeti sa facem ceea ce facem cu masura si atunci o sa imi masor si eu cuvintele,lacrimile si greselile.
Ah, am uitat sa adaug cat de stupide pot fi motivele unei dispute...pornind de la sireturi si pana la gandul ca el se freaca de o matura in vis. Asadar, luati-va o bere rece, turnati-o in cap si apoi nu uitati sa spalati canapeaua! :))

6 comentarii:

  1. Hmmm...cred ca a rasarit a 4-a personalitate.

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoase ganduri ai aici!

    RăspundețiȘtergere
  3. daaaa, mi-a iesit al 4-lea ochi! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ala cu personalitatea e ala cu literatura de data trecuta :P
    Salutari din muntii patriei..cea mai tare pensiune la care am stat vreodata.

    Mihai

    RăspundețiȘtergere
  5. uuuuuu! bine lucrat, domnu' Mihai... dupa analiza amanuntita a "cronicilor" mele, va retrageti in munti de frica sa nu vin sa va "plesnesc cu tigaia"! :))) "kumbaya, my lord" n-o sa te salveze, sa stii!
    ce sa mai zic acum, sanatate si fericire! :P

    RăspundețiȘtergere